Често задавани въпроси

Всичките ни термо продукти се изработват от висококачествена и сертифицирана food-grade неръждаема стомана, тип 304, клас 18/8, която е призната за безопасна в цял свят. За повече информация относно сертификатите, моля вижте често задаван въпрос #3

Изпращаме пратките в същия ден на получаване на поръчката.
Ако има пренатовареност от поръчки и изпращането на пратка по каквато и да е причина се забави повече от 2 дена, се обаждаме на клиентите и предлагаме отстъпка.
Ако бутилката Ви ще бъде гравирана може да има забавяне до 3 работни дни за изпращането при пренатовареност.

Да, работим с 3 производствени партньора в Китай, Полша и Германия. И трите фабрики са ISO-9001 сертифицирани, а цялата ни продуктова гама е с FDA, TUV сертификати за качество.

Сертификат за качество на термосите ни от TUV - най-известната фирма в цял свят за контрол на качеството и продуктово сертифициране.

За повече информация относно производствените ни процеси, моля свържете се с нас.

Да, технологията ни на боядисване позволява измиването в миялна машина. По възможност слагайте бутилките на най-горния ред на миялната, но няма проблем и да са отдолу.

Напълнете бутилката с вода до половината, добавете веро и разтръскайте така, че водата да мине навсякъде в нея. След това изплакнете обилно.

Също така предлагаме 100% веган четки с дълга дръжка в секцията "Аксесоари" в магазина ни, които осигуряват безпроблемно почистване на нашите термоси.

  • Напълнете бутилката със студена вода, за да охладите вътрешните стени на термоса. Излейте я.
  • Сипете течността и добавете кубчета лед. Предлагаме ледарки, специално направени за нашите термоси, в секцията "Аксесоари" в магазина ни.
  • Затворете добре капачката и се наслаждавайте цял ден на ледено студената Ви напитка!

 

  • Напълнете бутилката със топла вода, за да затоплите вътрешните стени на термоса. Излейте я.
  • Сипете течността.
  • Затворете добре капачката и се наслаждавайте цял ден на топлата Ви напитка!

Да! Единственото условие, за да гравираме термоса ви, е да заплатите онлайн.

За съжаление лазерното гравиране е необратим процес. Ако клиентът не си приеме пратката, нямаме какво да правим с бутилката, гравирана с неговото име. Затова гравираме само предварително заплатени бутилки.

Можете, но няма да има ефект върху температурата на течността в термоса. Технологията на вакумната изолация е такава, че не се влияе от външната температура като фактор.

Моля, НЕ СЛАГАЙТЕ бутилката в микровълновата. Все пак е от стомана и рискувате да развалите техниката си или да се нараните.

Имате доживотна гаранция на термоизолацията на бутилките ни. Ако има проблем с вакума и бутилките ви изпускат топло или студено(тялото на бутилката се нагрява или става студено, капачката е с променлива температура), моля свържете се с нас на фирмения телефон и ще Ви изпратим безплатно нова бутилка. Гаранцията не покрива наранявания на корпуса на бутилката.

Разбира се, при ненарушен търговски вид на бутилката, имате 14-дневен срок за връщане на пратката. Обадете ни се на фирменият телефон за да уредим пратка с наложен платеж пълната заплатена от Вас сума към нас.

*Гравирани бутилки НЕ подлежат на връщане.
*Клиентът поема разноски по връщане на пратката